Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Εγκαίνια Φωτοβολταϊκού 16-4-2013

ΝΕΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ

mapΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ  

 http://gym-n-gynaik.kil.sch.gr/gynaik2/

 

 

Εγκαίνια Φωτοβολταϊκού 16-4-2013

Αξιολόγηση Χρήστη: / 2
ΧείριστοΆριστο 
Την Τρίτη 16 Απριλίου 2013 και ώρα 11:00 π.μ στο Γυμνάσιο Νέου Γυναικοκάστρου έλαβε χώρα η τελετή εγκαινίων του Φωτοβολταϊκού Συστήματος παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, μέσω Ανανεώσιμης Πηγής Ενέργειας. το οποίο εγκαταστάθηκε στο Γυμνάσιο, με δαπάνη του Δήμου Κιλκίς. Το έργο εγκαινίασε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κιλκίς παρουσία της Διευθύντριας κ. Χριστοφορίδου Ελεονώρας και του Συλλόγου Διδασκόντων.
Στα εγκαίνια παρευρέθησαν ,ο Διευθυντής της Φάρμας Κουκάκη, κ. Κουκάκης Αθανάσιος, εκπρόσωποι του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κιλκίς, ο Σύμβουλος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  κ.Μανωλίδης Γεώργιος Φιλολόγων ,  ο Σύμβουλος Παιδαγωγικής Ευθύνης του Γυμνασίου Θωμαϊδης Ιωάννης , ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Λιναρδάκης Ιωάννης , εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου, εκπρόσωποι σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και εκπρόσωποι των μαθητικών κοινοτήτων.
Την ίδια μέρα έγινε στο σχολείο ο απολογισμός και η διάχυση των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Εκπαιδευτικού προγράμματος COMENIUS, στο οποίο συμμετείχε το Γυμνάσιο για τα σχολικά 2011-2012 και 2012-2013.