Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Εκδρομή στο Σέλι!, 4-3-2013

ΝΕΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ

mapΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ  

 http://gym-n-gynaik.kil.sch.gr/gynaik2/

 

 

Εκδρομή στο Σέλι!, 4-3-2013

Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 
Την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 πραγματοποιήθηκε εκδρομή της Α' Γυμνασίου Στα 3-5 Πηγάδια στο Σέλι.
Η εκδρομή ήταν πολύ επιτυχημένη καθώς οι πιο πολλοί μαθητές επισκέφθηκαν χιονοδρομικό κέντρο για πρώτη φορά!
Η επιτυχία της εκδρομής αποτυπώνεται και σε σύντομη έκθεση που ανέπτυξε ο μαθητής Κουζουκίδης Φίλιππος:

"ΤΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ

Μια μαγευτική περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους που θα την λατρέψετε , άφθονο χιόνι, ξενοδοχείο, ανελκυστήρας και σαλέ στην κορυφή του βουνού, επίσης διαθέτει και τεράστιες πίστες  σκι για να διασκεδάσετε με την οικογένειά σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα σκι και μετά να  απολαύσετε μια ζεστή σοκολάτα στο σαλέ.

 ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ 

 Στις 4/3/2013 όλοι ήμασταν  έτοιμοι για την εκδρομή στο χιονοδρομικό κέντρο στα 3-5 πηγάδια. Απο βραδύς αγωνιούσα για αυτήν την εκδρομή, μου είπαν όλοι ότι ήταν πολύ ωραία και μου έδωσαν κάποιες συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

Όταν φτάσαμε εγώ πετούσα από χαρά. Στην αρχή πήγαμε μια βόλτα εκεί γύρω, στο χιονοδρομικό παντού γύρω μου άκουγα πουλιά, η κυρία γυμνάστρια μας είπε να μην απομακρυνθούμε, εγώ το μόνο που έκανα ήταν να κοιτάω ασταμάτητα την θέα, ήταν σαν ένας επίγειος παράδεισος. Ύστερα πήγαμε να βάλουμε της μπότες του σκι .

Πήραμε τα σκι και ένας κύριος μας έδειχνε πως να τα χειριζόμαστε. Όταν τελειώσαμε πήγαμε μια βόλτα με τον ανελκυστήρα στη κορυφή του βουνού. Εκεί υπήρχε και ένα σαλέ πήγαμε και ήπιαμε ζεστή σοκολάτα, όταν κατεβήκαμε ξανά πήγαμε πάνω ψηλά με τον φίλο μου   και  την κυρία μου για να κάνουμε σκι, κάναμε πολλές φορές το διασκέδασα πολύ.

Μετά η κυρία μου είπε ότι για πρώτη φορά κάνω πολύ καλά, στην συνέχεια όταν βαρεθήκαμε πήγαμε μια βόλτα αφού πήραμε άδεια από την κυρία, πήγαμε λίγο πιο κάτω και βλέπαμε τους αθλητές του σκι να φέυγουν σφαιράτοι, γύρω γύρω υπήρχαν μεγάλα δέντρα και στην μέση του βουνού το χιονοδρομικό, ήταν απίθανο τοπίο, δεν ξέρω γιατί άλλα αυτό το μέρος με έκανε να αισθάνομαι πιο ήρεμος και πιο χαλαρός.

Ήρθε και η ώρα να φύγουμε βάλαμε τα σκι στην θέση τους και μπήκαμε μέσα στο λεωφορείο για να φύγουμε όλοι μέσα στο λεωφορείο κοιμόντουσαν ενώ μόνο εγώ σκεφτόμουνα όλη αυτήν την περιπέτεια που είχα περάσει, μάλλον μόνο σε εμένα έκανε τόση πολύ εντύπωση, δεν θα το ξεχάσω ποτέ, ήταν κάποιες αξέχαστες στιγμές."