Εγκαίνια Φωτοβολταϊκών

DSC 0500ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τρίτη 16 Απριλίου 2013 και ώρα 11:00 π.μ. στο Γυμνάσιο Νέου Γυναικοκάστρου, έλαβε χώρα η τελετή εγκαινίων του Φωτοβολταϊκού Συστήματος παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, μέσω Ανανεώσιμης Πηγής Ενέργειας, το οποίο εγκαταστάθηκε στο Γυμνάσιο, με δαπάνη του Δήμου Κιλκίς. Το έργο εγκαινίασαν ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κιλκίς κ. Κωνσταντινίδης Γεώργιος παρουσία της Διευθύντριας κ. Χριστοφορίδου Ελεονώρας, και του Συλλόγου Διδασκόντων.


Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς, Σχολικοί Σύμβουλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς, ο Σύμβουλος Παιδαγωγικής ευθύνης του Γυμνασίου, κύριος Θωμαϊδης Ιωάννης, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Καμπάνη, κύριος Αλατζόγλου Αθανάσιος, η Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς, κυρία Ρώσσιου Αικατερίνη, ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κύριος Λιναρδάκης Ιωάννης, καθώς και εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου. Την εκδήλωση παρακολούθησαν γονείς μαθητών, οι Διευθύντριες των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής και οι μαθητικές κοινότητες.
Χαιρετισμούς απηύθυναν η Διευθύντρια, κυρία Χριστοφορίδου Ελεονώρα, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κύριος Μανωλίδης Γεώργιος, και ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κιλκίς κύριος Κωνσταντινίδης Γεώργιος.
Την ίδια μέρα, αμέσως μετά, παρουσία των προαναφερομένων έλαβε χώρα ο απολογισμός και η διάχυση των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Εκπαιδευτικού Προγράμματος COMENIUS, στο οποίο συμμετείχε το Γυμνάσιο για τα σχολικά έτη 2011-2012 και 2012-2013. Μαθητές και μαθήτριες του σχολείου που συμμετείχαν στο πρόγραμμα παρουσίασαν τις εμπειρίες τους στους επίσημους προσκεκλημένους, τους γονείς και τους συμμαθητές τους. Τη λήξη των εργασιών του Προγράμματος ανήγγειλε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς κ. Κωνσταντινίδης Γεώργιος.
Ακολούθησε δεξίωση των παρευρισκομένων με τοπικά εδέσματα.

Αρχική Σελίδα Γυμνάσιο Νέου Γυναικόκαστρου